diensten

InnerFreedom

innerfreedom

InnerFreedom

Contactpersoon: Reinout Baeckelmans
Bedrijfsnaam:InnerFreedom: Persoonlijke Ontwikkeling en coaching in Heist-op-den-Berg
Adres: Pannenhuisstraat 7, 2222 Itegem
Email: info@innerfreedom.be
Website: https://innerfreedom.be
Telefoonnummer: 0479/41 99 59

InnerFreedom: MEER JEZELF WORDEN

‘reCONNECT to InnerFreedom’ is veel meer dan een trainingsprogramma, het is een uitnodiging om na te denken over jezelf en om jezelf te transformeren.

Het is een uitdaging om deel uit te maken van een levendige gemeenschap, die je aanmoedigt om te participeren in een reis van levenslang meer over jezelf te leren. Deze reis gaat over zelfontdekking en het bewerkstelligen van een diepgaand begrip van wie je écht bent.

Het haalt je uit jouw comfortzone en biedt je een breder perspectief op de essentiële aspecten van het leven. Deze reis helpt je te groeien, zowel professioneel als persoonlijk.

‘reCONNECT to InnerFreedom’ is een persoonlijke ontwikkelingsplan: meer zelfbewustzijn geeft je dieper inzicht in de impact die jouw persoonlijke eigenschappen en omgangsvorm hebben op privé en professioneel vlak. Het brengt jou de beginselen bij om autonoom en zelfstandig in het leven te staan.

Meer nog: het programma toont jou de weg naar een maakbaar leven en hoe je aan het stuur kan gaan staan van de verdere ontwikkeling van dat leven.

Ondernemer toevoegen

vul onderstaande gegevens in

Probeer zo veel mogelijk duidelijke informatie mee te delen voor jullie klanten. Onderaan dit formulier is de mogelijkheid voorzien om een logo te uploaden. Mocht je problemen ondervinden, je kan ook de gegevens mailen naar: info@ondernemendheist.be

OPGELET: enkel voor ondernemingen gevestigd in Heist-op-den-Berg
Postcodes: 2220, 2221, 2222 & 2223

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

  Categorie: *

  Beschikbaar voor:
  ThuisleveringenAfhalingen

  Beschikbaar voor:
  Thuisleveringen

  Beschikbaar voor:
  Online verkoop


  OPGELET: Toegelaten bestandstypes: JPG, JPEG, GIF, PNG, PDF

  Share This