diensten

Kim Worx

Kim Worx square – 1

Kim Worx

Contactpersoon: Kim Thys
Bedrijfsnaam: Kim Worx
Adres: Pijpelstraat 50a, 2221 Booischot
Email: info@kimworx.be
Website: www.kimworx.be

Telefoonnummer: +32 (0)487 46 35 73

Als freelance hr-professional ben ik hier om jouw organisatie te ondersteunen en te begeleiden. Of je nu een kleine ondernemer bent met grootse dromen, een groeiende kmo of multinational, ik ben er om jou te helpen!
Achter de schermen van Kim Worx vind je een energieke en enthousiaste hr-expert. Naast drie geweldige kinderen, heb ik ook een partner met een bloeiend bedrijf, dus ik weet maar al te goed hoe hectisch het leven kan zijn. Daarom wil ik jou ontzorgen en helpen de hr-puzzel in jouw bedrijf op te lossen.
Of je nu worstelt met loonverwerking, een nieuw tijdsregistratiesysteem wilt implementeren of gewoon behoefte hebt aan hr-advies, ik sta voor je klaar! Samen maken we van jouw bedrijf een geweldige plek om te werken, waar mensen zich gewaardeerd en geïnspireerd voelen.

Ondernemer toevoegen

vul onderstaande gegevens in

Probeer zo veel mogelijk duidelijke informatie mee te delen voor jullie klanten. Onderaan dit formulier is de mogelijkheid voorzien om een logo te uploaden. Mocht je problemen ondervinden, je kan ook de gegevens mailen naar: info@ondernemendheist.be

OPGELET: enkel voor ondernemingen gevestigd in Heist-op-den-Berg
Postcodes: 2220, 2221, 2222 & 2223

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

  Categorie: *

  Beschikbaar voor:
  ThuisleveringenAfhalingen

  Beschikbaar voor:
  Thuisleveringen

  Beschikbaar voor:
  Online verkoop


  OPGELET: Toegelaten bestandstypes: JPG, JPEG, GIF, PNG, PDF

  Share This