diensten

So Floro

so floro

So Floro

Contactpersoon: Sofie Van Evelghem
Bedrijfsnaam: So Floro
Adres: Kastanjedreef 27, 2220 Heist-op-den-Berg
Email: sofie@sofloro.be
Website: https://www.sofloro.be

Telefoonnummer: +32 (0)494 992539

SO FLORO – coaching, loopbaanbegeleiding en ondersteunende massages

Ik bots wel eens met mezelf en de wereld, misschien net als jij. Of soms malen dezelfde dingen honderden keren in mijn hoofd. Het kan heel fijn zijn om dan met iemand te kunnen sparren en brainstormen, of om even stil te staan en dan weer vooruit te kunnen. Soms hoeft er niet gepraat te worden en kan er gefocust worden op wat het lichaam vertelt.
Als arbeidspsycholoog en massagetherapeut wil ik je graag begeleiden, inspireren, samen op zoek gaan en ondersteunen bij het vinden van jouw talenten en potentieel, meer innerlijke balans en het verbinden met jouw hart.

Eigenlijk hou ik niet zo van het woord coach, al vind ik er geen treffend ander woord voor. Dus los van de juiste titel wil ik je vooral vertellen hoe ik dat zie: ik wil je graag ontmoeten van mens tot mens en van hart tot hart. Je helpen om terug wat beweging te vinden daar waar het vastzit. Ik wil graag even met je stil worden om te horen wat er dan gezegd wordt. Diepgaand naar je luisteren en ook moeilijkere vragen stellen. Samen nieuwe perspectieven onderzoeken om te kunnen thuiskomen bij jezelf.

Hoe doen we dat? Oh … dat begint heel gewoon, bij een theetje en een babbel.
En dan gaan we verder; binnen, buiten, in een comfy zetel, al wandelend, op de massagetafel of een combinatie hiervan. We spreken in het kennismakingsgesprek af hoe het traject er verder uit zal zien. Je bent heel hartelijk welkom!

Ondernemer toevoegen

vul onderstaande gegevens in

Probeer zo veel mogelijk duidelijke informatie mee te delen voor jullie klanten. Onderaan dit formulier is de mogelijkheid voorzien om een logo te uploaden. Mocht je problemen ondervinden, je kan ook de gegevens mailen naar: info@ondernemendheist.be

OPGELET: enkel voor ondernemingen gevestigd in Heist-op-den-Berg
Postcodes: 2220, 2221, 2222 & 2223

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

  Categorie: *

  Beschikbaar voor:
  ThuisleveringenAfhalingen

  Beschikbaar voor:
  Thuisleveringen

  Beschikbaar voor:
  Online verkoop


  OPGELET: Toegelaten bestandstypes: JPG, JPEG, GIF, PNG, PDF

  Share This