diensten

spiritworks

Spiritworks

SpiritWorks

Contactpersoon:Reinout Baeckelmans
Bedrijfsnaam: SpiritWorks – Psychotherapie, hypnotherapie en coaching
Adres: Pannenhuisstraat 7, 2222 Itegem
Email: info@spiritworks.be
Website: https://spiritworks.be
Telefoonnummer: 0479/41 99 59

SpiritWorks – Psychotherapie, hypnotherapie en coaching

Zou een goede babbel wel deugd kunnen doen?

Dan ben je hier aan het goede adres bij een discrete en begripvolle psychotherapeut en coach.

Ik ben Reinout Baeckelmans, therapeut en coach; gewichtige woorden om te zeggen dat ik vooral bezig wil zijn met het welzijn van mensen. Of dat nu gaat over assertiviteit, zelfvertrouwen, veiligheid, stress, creativiteit of persoonlijke ontwikkeling,… de mens met al z’n bezorgdheden en kwetsbaarheden staat bij mij centraal.

Je bent met een reden op deze site terecht gekomen, een reden die ik nog niet ken. Maar ik wil je helpen door naar je te luisteren. Om via een goed gesprek te zoeken naar antwoorden op jouw vragen en om van daar uit een zinvolle begeleiding te beginnen. Alles begint met een goed gesprek.

In het hedendaagse leven, is stress onvermijdelijk. En iets waar je op een bepaald moment in je leven mee moet leren omgaan. Iedereen heeft wel eens last van stress, van te weinig fut of teveel boosheid in het leven. Iedereen heeft wel eens een mindere dag. En daarbij kan ik je helpen. Je hoeft het allemaal niet alleen te doen.

Iedereen heeft -al dan niet verborgen- troeven en talenten. Mijn doel is die te herkennen, erkennen, aan te spreken en verder te helpen ontwikkelen. Ik heb gemerkt dat dat lukt door mensen terug bewust te laten denken, voelen en doen.

Mijn achtergrond en opleiding situeren zich in psychotherapie, hypnotherapie, Da Silva alfatraining en transformatie coaching. Ik verdiepte mezelf in persoonlijke ontwikkeling, personal branding, integratieve psychologie en EMDR. In 2013 vervolmaakte ik me verder tot psychotherapeut. In 2014 kwam daar kind en jeugd psychotherapie bij.

Mijn kerntaken zijn psychotherapie en coaching voor alle leeftijden en op maat van de behoeften van jou, de cliënt. Jij, de mens staat centraal, niet jouw leeftijd. Ik werk zowel met kinderen, jongeren, volwassenen en senioren. Het gaat hier om individuele begeleiding, begeleiding van koppels of groepen.

Binnen deze sessies gebruik ik verschillende technieken zoals gesprekstherapie, relaxatie-oefeningen, focussing en hypnose. Deze technieken zijn louter een hulpmiddel om jou te helpen en geen doel op zich. De techniek wordt ook gekozen en aangepast op maat van jouw noden en behoeften. jij staat centraal, niet de techniek.

Een specifieke techniek is “Persoonlijke Ontwikkeling”, een cursus van meerdere sessies die bij voorkeur in groep wordt gegeven en ook een jaar kan omvatten. Er zijn ook kortere modules die je afzonderlijk kan volgen. Deze aanpak is grondig verschillend van individuele therapie of coaching: we kijken naar wat er al goed gaat en proberen het nog beter te maken. Zodat je kan groeien en meer jezelf worden. Jij, maar dan in versie 2.0: de verbeterde versie.

Ondernemer toevoegen

vul onderstaande gegevens in

Probeer zo veel mogelijk duidelijke informatie mee te delen voor jullie klanten. Onderaan dit formulier is de mogelijkheid voorzien om een logo te uploaden. Mocht je problemen ondervinden, je kan ook de gegevens mailen naar: info@ondernemendheist.be

OPGELET: enkel voor ondernemingen gevestigd in Heist-op-den-Berg
Postcodes: 2220, 2221, 2222 & 2223

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

  Categorie: *

  Beschikbaar voor:
  ThuisleveringenAfhalingen

  Beschikbaar voor:
  Thuisleveringen

  Beschikbaar voor:
  Online verkoop


  OPGELET: Toegelaten bestandstypes: JPG, JPEG, GIF, PNG, PDF

  Share This