Jogging- en wandelclub

Heistse berglopers

Heistse berglopers

Heistse berglopers

Contactpersoon: Wyns Jos
Bedrijfsnaam: Heistse berglopers 
Adres: Herentalsesteenweg 31, 2220 Hallaar
Email: heistseberglopers@gmail.com 
Website: www.berglopers.be 
Telefoonnummer: 015/24 04 55

 

De Heistse Berglopers is een jogging- & wandelclub die zich richt tot iedereen die zich op een gezonde manier wil ontspannen. De nadruk ligt in geen geval op prestaties maar op het bewust bezig zijn met je gezondheid. Iedereen is er welkom en zowel absolute beginners als ervaren joggers, zowel jongeren als iets oudere sportievelingen vinden er hun gading. Indien je interesse hebt, kan je vrijblijvend langskomen op één van de trainingen en je zal merken dat je al vlug collega’s zal vinden van je eigen (jogging-)niveau. Dat steeds meer mensen zich bewust zijn van de noodzaak om te bewegen, blijkt uit het groeiend succes van sport- en atletiekverenigingen, fitnessclubs en uit het groot aantal deelnemers aan onze jaarlijkse Averegtenjogging en Netedal Natuurloop.

Trainingen
Dinsdag en Donderdag Lopen & wandelen 19u00 tot 20u30 De sporthal Lostraat 48A 2220 Heist o/d Berg Kleedkamers open vanaf 18u30

Lidgeld 25 euro – Kinderen van leden 12,5 euro Voor een bedrag van 25€ ben je gedurende het hele jaar (1 jan – 31 dec) lid van de Heistse Berglopers en eveneens van de Sporta Federatie. In ruil bent u verzekerd 7/7 dagen 24/24 u voor sportongevallen met betrekking tot joggen en wandelen ook buiten de trainingsuren. U kan in de sporthal terecht voor een douche na de trainingen. U ontvangt een terugbetalingsformulier voor de mutualiteit. Via de Sporta Federatie kan u een waardebon van 6€ bij Decathlon aanvragen.

U hoeft niet woonachtig te zijn in Heist of omstreken. U bent niet verplicht om reeds achtergrond te hebben in atletiek of lopen. U bent vrij om af te spreken met anderen om op een ander tijdstip samen te lopen/ wandelen. U bent steeds welkom ongeacht u niveau. U bent ook niet verplicht om deel te nemen aan wedstrijden. Indien u wel wedstrijden wilt lopen kan u ons criterium raadplegen. Geregeld kan u ook een financieel voordeel doen met een voorinschrijving.

En daarnaast maakt u natuurlijk ook deel uit van een gewoon knotsgekke groep!

Trainingen zijn op dinsdag- en donderdagavond om 19u00 aan de Sporthal te Heist o/d Berg. Er wordt stipt vertrokken in de hal van de sporthal. Deze trainingen zijn NIET verplicht! En mogen vrijblijvend bijgewoond worden indien u het bestuur en/of de leden wenst te ontmoeten.

Op dinsdag en donderdag zijn er verschillende groepjes naargelang het tempo waar u bij kan aansluiten. 2 groepen lopen 1 uur lang door de verschillende aanliggende gemeenten (+/- 9 – 12km/u). Enkele ander groepen lopen op het looppad rondom de sporthal, zo kan u altijd stoppen wanneer u het wenst.

Ook wandelaars zijn welkom om zich aan te sluiten bij onze reeds bestaande groep die gedurende 1 uur Heist verkennen (min. 4km/u).

Ondernemer toevoegen

vul onderstaande gegevens in

Probeer zo veel mogelijk duidelijke informatie mee te delen voor jullie klanten. Onderaan dit formulier is de mogelijkheid voorzien om een logo te uploaden. Mocht je problemen ondervinden, je kan ook de gegevens mailen naar: info@ondernemendheist.be

OPGELET: enkel voor ondernemingen gevestigd in Heist-op-den-Berg
Postcodes: 2220, 2221, 2222 & 2223

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

  Categorie: *

  Beschikbaar voor:
  ThuisleveringenAfhalingen

  Beschikbaar voor:
  Thuisleveringen

  Beschikbaar voor:
  Online verkoop


  OPGELET: Toegelaten bestandstypes: JPG, JPEG, GIF, PNG, PDF

  Share This