Jeugdfanfare

#Toeternitoe

#Toeternitoe

#Toeternitoe

Contactpersonen: Veronique Peeters
Bedrijfsnaam: Jeugdfanfare #Toeternitoe
Adres: Pastoor Mellaertsstraat 3a, 2220 Heist op den Berg
Email: veroniquebooischot@hotmail.com 
Website: www.degoorsebloesem.be/toeternitoe
Telefoonnummer: 0497/16 22 89

 

Hey boys & girls! Speel je al een instrument? Of wil je graag een instrument leren spelen? Toeternitoe, bij ons ben je meer dan welkom! Ben je al een echte Mozart, of heb je nog maar net Broeder Jacob aangeleerd? Toeternitoe, jij hoort er bij! Ben je groot, klein, sterk, smal, bruin of blond? Toeternitoe, we need YOU!

#Toeternitoe omvat heel de jeugdwerking van KF De Goorse Bloesem, gaande van jonge, startende muzikantjes tot gevorderde jeugd die in onze jeugdfanfare speelt. Zoals je leest doet het er niet toe wie je bent of wat je doet, als muziek je passie is dan is onze fanfare écht iets voor jou!
Naast muziek spelen, organiseren wij met onze gezellige bende tal van leuke activiteiten zoals een filmavond, gaan zwemmen, een bowlingavond, een snoepverkoop, een ontbijt aan huis en natuurlijk een fantastisch muziekkamp!

We staan met een heel team klaar om je alles aan te leren en om je de tijd van je leven te bezorgen. Ben jij er klaar voor? Wij alvast wel!

 

Ondernemer toevoegen

vul onderstaande gegevens in

Probeer zo veel mogelijk duidelijke informatie mee te delen voor jullie klanten. Onderaan dit formulier is de mogelijkheid voorzien om een logo te uploaden. Mocht je problemen ondervinden, je kan ook de gegevens mailen naar: info@ondernemendheist.be

OPGELET: enkel voor ondernemingen gevestigd in Heist-op-den-Berg
Postcodes: 2220, 2221, 2222 & 2223

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

  Categorie: *

  Beschikbaar voor:
  ThuisleveringenAfhalingen

  Beschikbaar voor:
  Thuisleveringen

  Beschikbaar voor:
  Online verkoop


  OPGELET: Toegelaten bestandstypes: JPG, JPEG, GIF, PNG, PDF

  Share This