Wandelclub

Wandelsportvereniging Itegemse Vrienden André Scheers Itegem

WSV IVAS ITEGEM

Wandelsportvereniging Itegemse Vrienden André Scheers Itegem

Contactpersoon: Eric Geudens
Bedrijfsnaam: Wandelsportvereniging Itegemse Vrienden André Scheers Itegem
Adres: Vogelzangstraat 35, 2222 Itegem
Email: wsv.ivas@gmail.com 
Website: www.ivas.be 
Telefoonnummer: +32 496/26 21 94

 Onze wandelclub is ontstaan in 2008 als voorbereiding op een sponsortocht in 2009 ten voordele van de Vriendenkring van het Brandwondencentrum van het UZ in Gent, het centrum waar Itegemnaar André Scheers, als brandwonden patiënt, lange tijd verbleven heeft. Iedereen in Itegem weet dat André zich jarenlang ingezet heeft met zijn eetdagen op kermissen en braderijen om de Vriendenkring financieel te steunen.

Onze eerste bedoeling was om met de sponsortocht een éénmalige wandeling te organiseren. Zonder een club op te richten konden we echter niet in de wandelkalenders verschijnen om wandelaars aan te trekken. Enkele mensen die al gebeten waren door de wandelmicrobe, en elkaar nog kenden vanuit het korfbalbestuur van vroeger, sloegen de handen in elkaar en vormden het eerste bestuur. Al spoedig bleken er meerdere mensen geïnteresseerd in een wandelclub in Itegem en de beslissing om door te starten werd dan ook al vlug genomen.

Nu proberen wij uit te groeien tot een volwaardige wandelclub met 3 wandelingen die we zelf organiseren, organisatie van Sterwandelingen, Clubwandelingen, Busuitstappen en ook een Club winkel. Januari 2020 stond ons ledenaantal op 310.

De opbrengsten van onze 3 wandelingen worden terug geïnvesteerd in onze leden. Elk jaar reserveren wij ook een gedeelte van de “winst” voor het goede doel. Zoals onze naam het zegt gaat deze bijdrage naar de Vriendenkring van het Brandwondencentrum van het UZ Gent.

 

Ondernemer toevoegen

vul onderstaande gegevens in

Probeer zo veel mogelijk duidelijke informatie mee te delen voor jullie klanten. Onderaan dit formulier is de mogelijkheid voorzien om een logo te uploaden. Mocht je problemen ondervinden, je kan ook de gegevens mailen naar: info@ondernemendheist.be

OPGELET: enkel voor ondernemingen gevestigd in Heist-op-den-Berg
Postcodes: 2220, 2221, 2222 & 2223

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

  Categorie: *

  Beschikbaar voor:
  ThuisleveringenAfhalingen

  Beschikbaar voor:
  Thuisleveringen

  Beschikbaar voor:
  Online verkoop


  OPGELET: Toegelaten bestandstypes: JPG, JPEG, GIF, PNG, PDF

  Share This